Landgårdsturism Italien › Lazio › Bolsena Sjön › Landgårdsturism Montefiascone › Landgårdsturism Poggio Di Montedoro

Sök boende
Sök efter namn

Förfina din sökning

Landgårdsturism - Poggio Di Montedoro

Montefiascone - Vicino Centro

Foto 1 di Landgårdsturism - Poggio Di Montedoro

Agriturismo Il Poggio Montedoro ligger i utkanten av Montefiascone i Lazio och gränsen mellan Umbrien och Toscana, och den dominerande Lake Bolsena och Viterbo Tuscia landsbygden, med utsikt över berg och kullar att fånga en glimt av den blå Tyrrenska havet.

Den Poggio Montedoro består av 5 fristående hus renoverades och utvecklas i ett grönt område i 5000sqm, nära den antika Via Francigena.

Gården är lättillgängligt från centrum av landets vägar som ansluter till de större städerna i centrala Italien.

Husen är vackert vårdas byggmaterial för inredning av landsbygden rustika möbler, träbjälkar i taket och terracotta golv.

Varje byn Poggio Montedoro består av en eller flera lägenheter, på hela företaget har 10 lägenheter, alla utrustade med olika bekvämligheter såsom kök, badrum med dusch, centralvärme, TV, internetuppkoppling, luftkonditionering.

Vissa lägenheter har balkong eller terrass, andra en veranda med direkt tillgång till de gröna.

I huvudbyggnaden, förutom receptionen, finns det ett stort rum med trä balkar och takstolar, ett stort gemensamt kök lämpligt att ordna på begäran middagar, matlagningskurser, vinprovningar och möten av olika slag.

Dessutom i gårdens Poggio Montedoro koppla av i ett mysigt läsrum med öppen spis och njuta av lugnet på landsbygden kvällar.

Utanför hallen finns en vacker veranda möblerad med bord och stolar med utsikt över den omgivande landsbygden och de gröna området är utrustad med extern

 


Lägenheter: 10

Välja datum

 

Tillgängliga logi och Faciliteter:

Karaktär Personer Pris *
Studio
1 x Dubbelrum - 1 Dubbelsäng
+ Soffa+
 5 90,00 €

Inkluderade Tjänster

Handdukar/Badlakan, Sänglinne, Luftkonditionering, Tv, Vattenförbrukning, Elektricitetförbrukning

fotogalleri

Zoom Zoom

Lägenhet
1 x Dubbelrum - 1 Dubbelsäng
+ Soffa+
 5 150,00 €

Inkluderade Tjänster

Handdukar/Badlakan, Sänglinne

fotogalleri

Zoom Zoom

Tillgänglighet

Inkluderade Tjänster: Receptionen, Handikapprum faciliteter, Liten Säng, Barnsäng, Luftkonditionering, Uppvärmning, Rökfria, Parkering, Flerspråkig Personal, Turistinformation, Stadskartor, Barnstol, Rumsservice, Barbecue, Fax / kopieringsmöjligheter, Utomhuspool, Strandhanddukar, Trädgård, Eldstad, Jordbruksprodukter försäljningsteknik, Strykservice

Tillvalstjänster: Internet Point, Liten Husdjur, Ved, Provningar

Check In: 12:00 - 18:00

Check Out: 10:00 - 10:10


Insättnings: 100,00 €
"Insättnings" är ett belopp utfärdas som säkerhet för eventuella skador på strukturen. Detta belopp återbetalas i slutet av vistelsen, om det inte finns skador.


*Genomsnittliga priserna. Be om tillgänglighet för att få det faktiska priset för din vistelse.

 

\nOBSERVERA:\nE-postadressen #EMAIL# existerar inte, eller också #DOMINIOMAIL# fungerar den inte för tillfället. Om du E-postadress inte fungerar kommer anläggningen inte att kunna skicka ut informationen. Vi ber dig att kontrollera om du skrivit in rätt E-postadress, eller också skriva in en annan E-postadress.\n