Bed and Breakfast Italien › Sardinien › Riviera del Corallo › Bed and Breakfast Alghero › Bed and Breakfast Istentales

Sök boende
Sök efter namn

Förfina din sökning

Bed and Breakfast - Istentales

Alghero - Galanté

Foto 1 di Bed and Breakfast - Istentales

Bed & Breakfast Istentales ligger i landskapet i Coral Riviera.

Vår bostad är bortom förståelse för de boende på B & B. I själva verket kommer våra gäster inte bara har ett 1 sovrum och badrum, men också ett bekvämt privat vardagsrum i varje rum, möblerat med bord, stolar, TV och kylskåp.

Bed and Breakfast Istentales har också en stor terrass med utsikt över gröna av kampanjen för Emerald sviter och ett lusthus inredda för Amber Room. Båda rummen har egen ingång och privat badrum.

Allt detta ger en stor självständighet för våra gäster, som kan fritt in och ut utan att utsättas för tiden, är också de bilar kvar på parkeringen med elektrisk grind.

The B & B Istentales är en stor grön yta på landsbygden i Alghero, bara en promenad från stan och affärer, bort från sommaren trafiken, omgiven av natur.

Fred och komfort garanteras. Vi är mycket nära de vackraste och mest berömda stränderna i Coral Coast, kan du lätt nå utan att behöva gå till stan.

Att nå staden och stränderna är viktigt transportmedel.

 


Rum: 2

Välja datum

 

Tillgängliga logi och Faciliteter:

Karaktär Personer Pris *
Dubbelrum - 1 Dubbelsäng
Superior+
uso singola
1 pax
52,00 €
 2

Inkluderade Tjänster

Med Balkong, Med Utsikt, Panoramautsikt, Orthopedic Madrasser, badrum in Rum, Dusch, Hårtork, Byte av sängkläder, Luftkonditionering, Klädstreck, Tv, Internet Wifi, Frukost

Tillvalstjänster

Minibar (€ 2,00 varje användning)

fotogalleri

Zoom Zoom

Dubbelrum - 1 Dubbelsäng
Standard/Classic+
 3 68,00 €

Inkluderade Tjänster

Orthopedic Madrasser, badrum in Rum, Dusch, Hårtork, Luftkonditionering, Klädstreck, Tv, Frukost

Tillvalstjänster

Minibar (€ 2,00 varje användning)

fotogalleri

Zoom Zoom

Tillgänglighet

Inkluderade Tjänster: Luftkonditionering, Uppvärmning, Internet Wifi, Rökfria, Parkering, Flerspråkig Personal, Turistinformation, Stadskartor, Cykeluthyrning, Bagageförvaring, Husdjur INTE Tillåten, Vegetarisk Meny, Vegan Meny, Frukostrum, Användning av Kylskåpet, Utrustad terrass, Utomhuspool, Strandhanddukar, Trädgård

Tillvalstjänster: Buss till/från (15,00 € varje användning)

Check In: 16:00 - 22:00

Check Out: 8:00 - 10:00


*Genomsnittliga priserna. Be om tillgänglighet för att få det faktiska priset för din vistelse.

 

\nOBSERVERA:\nE-postadressen #EMAIL# existerar inte, eller också #DOMINIOMAIL# fungerar den inte för tillfället. Om du E-postadress inte fungerar kommer anläggningen inte att kunna skicka ut informationen. Vi ber dig att kontrollera om du skrivit in rätt E-postadress, eller också skriva in en annan E-postadress.\n