Semesterhus Italien › Toscana › Valdarno › Loro Ciuffenna › Semesterhus Poggio Di Loro › Semesterhus Casaiacce

Sök boende
Sök efter namn

Förfina din sökning

Semesterhus - Casaiacce

Loro Ciuffenna - Poggio Di Loro - Collina

Foto 1 di Semesterhus - Casaiacce

Holiday Casaiacce är ett komplex av sten slutet av 800 in i kanten av en medeltida by i 1300 till 625mt över havet

Barrskogar av höga träd, olivträd och Medelhavet lagt grunden för en semester tillägnad avkoppling.

Casaiacce House erbjuder 3 lägenheter (Moretti, Celli och tunna) med möbler och inredning som minns smaken av det förflutna alltid, men utan att försumma komforten i nuläget.

- Moretti är på bottenvåningen och består av entré rum hallen vardagsrum med bäddsoffa och fullt utrustat pentry, serveras sovrum med ett badrum med dusch och trädgård med grill.

- Celli, med 2 våningar, består av 1: a våningen ingång vardagsrum med öppen spis, bäddsoffa och ett rymligt kök med diskmaskin. Från köket en dörr fönster som vetter mot terrassen ger dig möjlighet att gå ner till trädgården. På övervåningen finns 2 sovrum och ett badrum med dusch.

- Tunna, med 2 våningar, består av 1: a våningen i en stor hall, vardagsrum med tegel uteplats med stora fönster och ett kök.

Av tegel trappor till trädgården, några stentrappor upphov till den 2: a våningen där det finns två sovrum i klassisk stil i början av nittonhundratalet, och badrum med dusch.

Varje lägenhet Holiday Casaiacce har satellit-TV och stereo med DVD och VHS, värme, tvättstuga och ett rum för strykning och trädgårdsprodukter.

Celli och Thin är helt oberoende, men de kan sätta en dörr i kommunikation, och erbjuder gästerna en unik ställs en yta på över 150sqm med 4 sovrum och 2 bäddsoffor.

Holiday Casaiacce

 


Lägenheter: 3

Välja datum

 

Tillgängliga logi och Faciliteter:

Karaktär Personer Pris *
Lägenhet
1 x Dubbelrum - 1 Dubbelsäng
+ Soffa+
 4 50,00 €

Inkluderade Tjänster

Med Balkong, Med Utsikt, Panoramautsikt, Orthopedic Madrasser, Dusch, Hårtork, Handdukar/Badlakan, Sänglinne, Kökshanddukar, Dubbelglas, Tvättmaskin, Klädstreck, Strykservice, Tv, Satellit-TV, Radio HiFi, DVD/CD, Värdeskåp, Vattenförbrukning, Gasförbrukning, Elektricitetförbrukning

Tillvalstjänster

Extra Byte av sängkläder, Uppvärmning (€ 1,00 varje användning)

fotogalleri

Zoom Zoom

Lägenhet
2 x Dubbelrum - 1 Dubbelsäng
+ Soffa+
 6 70,00 €

Inkluderade Tjänster

Med Balkong, Med Utsikt, Panoramautsikt, Orthopedic Madrasser, Dusch, Hårtork, Handdukar/Badlakan, Sänglinne, Kökshanddukar, Diskmaskin, Tvättmaskin, Klädstreck, Strykservice, Tv, Satellit-TV, Radio HiFi, DVD/CD, Värdeskåp, Vattenförbrukning, Gasförbrukning, Elektricitetförbrukning

Tillvalstjänster

Uppvärmning, Eldstad

fotogalleri

Zoom Zoom

Lägenhet
2 x Dubbelrum - 1 Dubbelsäng
+ Soffa+
 6 90,00 €

Inkluderade Tjänster

Med Balkong, Med Utsikt, Panoramautsikt, Orthopedic Madrasser, Dusch, Hårtork, Handdukar/Badlakan, Sänglinne, Kökshanddukar, Tvättmaskin, Klädstreck, Strykservice, Tv, Satellit-TV, Radio HiFi, DVD/CD, Värdeskåp, Vattenförbrukning, Gasförbrukning, Elektricitetförbrukning

Tillvalstjänster

Uppvärmning

fotogalleri

Zoom Zoom

Tillgänglighet

Inkluderade Tjänster: Receptionen, Barbecue, Utrustad terrass, Utrustad Trädgård, Trädgård, Lekplats, Strykservice

Tillvalstjänster: Uppvärmning

Check In: 16:00 - 18:00

Check Out: 09:00 - 10:00


Insättnings: 300,00 €
"Insättnings" är ett belopp utfärdas som säkerhet för eventuella skador på strukturen. Detta belopp återbetalas i slutet av vistelsen, om det inte finns skador.


*Genomsnittliga priserna. Be om tillgänglighet för att få det faktiska priset för din vistelse.

 

\nOBSERVERA:\nE-postadressen #EMAIL# existerar inte, eller också #DOMINIOMAIL# fungerar den inte för tillfället. Om du E-postadress inte fungerar kommer anläggningen inte att kunna skicka ut informationen. Vi ber dig att kontrollera om du skrivit in rätt E-postadress, eller också skriva in en annan E-postadress.\n