Semesterhus Italien › Sicilien › Eoliska öarna › Lipari › Semesterhus Vulcano › Semesterhus Holiday House in Vulcano

Sök boende
Sök efter namn

Förfina din sökning

Semesterhus - Holiday House in Vulcano

Lipari - Vulcano - Lentia

Foto 1 di Semesterhus - Holiday House in Vulcano

Hus i Vulcano är ett litet hörn av paradiset: vilar på verandan i vårt hus ligger i ett exklusivt bostadsområde by, kan du njuta av svalkan upphandlas från skuggan av pinjeträd, eukalyptus och fikonträd, medan du beundrar utsikten hisnande.

Det ger en lägenhet för 4 personer, består av stora sovrum, vardagsrum / kök med matplats med vägg utrustat kök 4 brännare, stort kylskåp, en bekväm bäddsoffa, badrum med dusch, stor uteplats, satellit-TV.

Från sovrummet kan man beundra en "enastående utsikt på utbrott Stromboli.

Hus i Vulcano erbjuder sina gäster en stor pool fri användning (på sommaren) med solstolar, parasoller och duschar. Tennisbana.

Landskapet erbjuder passage av fartyg som seglar mellan inloppen till de största öarna, och uppfart intill kommer att hänförd av flamboyant solnedgången över öarna Alicudi och Filicudi.

 


Lägenheter: 1

Välja datum

 

Tillgängliga logi och Faciliteter:

Karaktär Personer Pris
Lägenhet
1 x Dubbelrum - 1 Dubbelsäng
+ Soffa+
 4 145,00 €

Inkluderade Tjänster

Med Utsikt, Havsutsikt, Panoramautsikt, badrum in Rum, Handdukar/Badlakan, Sänglinne, Fläkt, Tv, Satellit-TV, Rökning, Rökfria, Vattenförbrukning, Gasförbrukning, Elektricitetförbrukning

fotogalleri

Zoom Zoom

Tillgänglighet

Inkluderade Tjänster: Parkering, Utomhuspool, Trädgård, Park

Tillvalstjänster: Liten Husdjur (30,00 € per vistelse), Sällskapsdjur Stor Storlek (30,00 € varje användning), Tennisbana

Check In: 16:00 - 22:00

Check Out: 8:00 - 10:00


Insättnings: 100,00 €
"Insättnings" är ett belopp utfärdas som säkerhet för eventuella skador på strukturen. Detta belopp återbetalas i slutet av vistelsen, om det inte finns skador.