Semester Italien › Semester

Kvalitet

 

Beskrivning

Vi förmedlar anläggningar och lägger ut foto, beskrivningar, och priser. Ni kan söka efter anläggningar och information som läggs ut direkt från anläggningarna. BBPLANET är inte en turistbyrå eller en tour operator, bokningarna sker direkt med anläggningarna och inte genom oss. Det är anläggningarna som lägger ut all information om själva anläggningen.
BBPlanet ansvarar inte för informationen och när du har bokat får du själv ta kontakt med anläggningen om du vill ha ytterligare information.

Privacy

Din uppgifter kommer inte att föras vidare. Dina uppgifter kommer endast att skickas till anläggningen.

Betalning med kort

Med vårat system betalar du bokningsavgiften direkt till anläggningen med banköverföring eller med kort genom banken.

BBPlanet upplyser dig om att dina bankuppgifter inte kommer att skickas till oss eller till anläggningen utan stannar hos banken med högsta säkerhet (Protocollo ssl3 a 128 bit).
På så sätt skyddas dina uppgifter och du kan på ett säkert sätt betala med ditt kort.

För varje genomförd bokning kommer det att skickas två mail till dig som bekräftar din bokning, ett från banken och ett från oss på BBPlanet

Kostnadsfri service

Vår service är kostnadsfri. Vi lägger inte på någon avgift på din bokningar.

Avbokning

Du kan avboka inom "avbokningstiden" direkt online och få tillbaka bokningsavgiften

Fri från ansvar

BBPlanet Srl förmedlar service, information och bokningar efter tillgängligheten på, hotell, bed and breakfast, semesterhus och Landgårdsturism che, det kan ske eventuella ändrigar, och det är anläggningen som ansvarar för dessa. informationen om anläggningarna ändras av anläggningen och inte av ossi. BBPlanet Srl, ansvarar inte för att informationen är korrekt.