Semester Italien › Semester

Varför BBPlanet ?

Några anledningar till varför välja BBPlanet dina dina favoriter och boka dina resor.

Det lönar sig

BBPlanet du bokar snabbt och billigt online. Det finns över 13500 Hotell, B&B, Semesterhus och Landgårdsturism, på så sätt har du stora valmöjligheter.

All information och data kommer direkt från anläggninarna. Bokningarna görs direkt med anläggningarna och de kommer att skicka de bästa erbjudandena och priserna för den period du har valt.

Sidan är säker

Efter att du fått bekräftelse på tillgängligheten från anläggningen kan du boka. Men vårt system betalar du bokningsavgiften och bekräftar därmed din bokning .

Du betalar direkt online med BBPlanet dina kontouppgifter skickas varken till BBPlanet eller till anläggningen, men betalningen sker direkt med banken, för större säkerhet.

På så sätt skyddas dina uppgifter. För varje genomförd bokning kommer du att få två mail skickade, ett från banken och ett från BBPlanet

Du kan avboka direkt online men måste respektera villkoren.

Gästernas kommentarer

Varje anläggning har en sida för "kommentarer från tidigare gäster". På så sätt kan du läsa andras kommentarer och få svar på dina frågor om anläggningen, och välja den anläggningen som passar för dina önskemål och behov.